Altama, Faug-Porret şi Hassan au semnat contracte pe trei ani cu Petrolul Ploieşti

Jucătorii francezi Sanaa Altama, Jeremy Faug-Porret şi Ismail Ahmed Kadar Hassan au semnat contracte valabile trei sezoane cu Petrolul Ploieşti, informează, marţi, site-ul oficial al grupării prahovene.

260 afișări
Imaginea articolului Altama, Faug-Porret şi Hassan au semnat contracte pe trei ani cu Petrolul Ploieşti

Altama, Faug-Porret şi Hassan au semnat contracte pe trei ani cu Petrolul Ploieşti (Imagine: Laurentiu Mich-Mediafax Foto)

Mijlocaşul central Sanaa Altama (24 ani) a evoluat în această primăvară în Liga I, pentru Oţelul Galaţi. Născut în Franţa, la Lille, Altama a mai jucat în cariera sa la OSC Lille, FCO Dijon şi Mouscron-Peruwelz.

Jeremy Faug-Porret (28 ani) a evoluat în returul sezonului recent încheiat pentru formaţia FC Botoşani. Jucătorul francez, care poate evolua atât pe postul de fundaş central, cât şi pe cel de fundaş stânga, a mai jucat pentru Chambery, Vauban Strasbourg, Strasbourg B, Chernomorets Burgas şi ŢSKA Sofia.

Mijlocaşul de bandă Ismail Ahmed Kadar Hassan (28 ani) a mai evoluat pentru Dunajska Streda, ASO Chlef şi ultima oară pentru gruparea franceză Epinal. De asemenea, fotbalistul a disputat şi zece partide pentru reprezentativa statului Djibouti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici