Alves, optimist în privinţa prelungirii contractului cu FC Barcelona

Fundaşul brazilian al formaţiei FC Barcelona, Dani Alves, s-a declarat "optimist" în privinţa prelungirii contractului, în ciuda unor dezacorduri, în special referitoare la salariu, informează AFP.

3 afișări

"Sunt foarte optimist, ştiu că vom găsit o soluţie. Nu-mi imaginez un Alves fără Barca", a declarat brazilianul, al cărui contract expiră în iunie 2012.

"Prelungirea depinde de cele două părţi. Dacă se vrea, voi rămâne. În caz contrar, viaţa va continua. Nu-mi voi smulge părul dacă ei cred că nu merit să rămân", a declarat Alves.

Alves vrea un salariu la nivelul starurilor echipei Xavi Hernandez sau Andrés Iniesta, în timp ce Barca îi propune un salariu mai mic, echivalent cu cele primite de căpitanul Carles Puyol şi Gerard Piqué.

Daniel Alves a fost achiziţionat de FC Barcelona în iunie 2008, pentru 30 de milioane de euro, de la FC Sevilla.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici