Amendă de 600 de euro pentru Atletico după ce Cristiano Ronaldo a fost lovit de o brichetă

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a sancţionat, vineri, clubul Atletico Madrid cu o amendă de 600 de euro, după ce atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost lovit în cap de o brichetă aruncată din tribune la meciul din Cupa Spaniei.

88 afișări
Imaginea articolului Amendă de 600 de euro pentru Atletico după ce Cristiano Ronaldo a fost lovit de o brichetă

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Ronaldo a fost lovit de o brichetă galbenă în momentul în care se îndrepta spre vestiare, la pauza meciului, după ce marcase cele două goluri ale Realului.

"Fiind vorba de un fapt izolat, pentru care a fost folosit un obiect a cărui introducere nu este interzisă în incintele sportive şi care, din fericire, nu a provocat răni jucătorului şi nu a perturbat desfăşurarea meciului, clubul gazdă va fi sancţionat cu 600 de euro", a anunţat federaţia spaniolă.

RFEF a precizat că nu a acordat cea mai mică amendă (300 de euro), deoarece autorul nu a fost identificat.

Echipa Real Madrid s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după ce a învins, cu scorul general de 5-0, formaţia Atletico Madrid, în semifinalele competiţiei. Marţi, Real s-a impus în deplasare, scor 2-0, prin reuşitele lui Cristiano Ronaldo din minutele 6 şi 14, ambele din penalti. În tur, Real Madrid a câştigat, cu scorul de 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici