Ameninţări în stil mafiot. Antonio Conte, antrenorul lui Inter, a primit o scrisoare cu un glonţ în plic

Antrenorul italian, Antonio Conte, a ajuns sub protecţia poliţiei, după ce a primit acasă o scrisoare de ameninţare, în plicul căreia se afla şi un glonţ.

809 afișări
Imaginea articolului Ameninţări în stil mafiot. Antonio Conte, antrenorul lui Inter, a primit o scrisoare cu un glonţ în plic

Ameninţări în stil mafiot. Antonio Conte, antrenorul lui Inter, a primit o scrisoare cu un glonţ în plic - presă

Football Italia notează că poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cine se află în spatele acestei acţiuni, iar acum, în faţa casei tehnicianului grupării Inter Milano, dar şi la baza de pregătire a echipei se află mai multe forţe de ordine

Presa din Peninsulă notează că Antonio Conte nu este singura persoana publică din Italia, care a primit un glonţ în plic. Au mai fost câţiva politicieni care au trecut prin astfel de scene.

Jurnaliştii italieni nu exclud posibilitatea ca fanii formaţiei Juventus să fie în spatele acestei scrisori. S-ar putea ca dispreţul faţă de Conte să fi pornit în urma semnării contractului de antrenor cu Inter, asta după ce tehnicianul a fost jucătorul şi antrenorul echipei din Torino.

Între Juventus şi Inter este un singur punct diferenţă în clasamentul din Serie A. "Bătrâna Doamnă" este lider, în timp ce gruparea din Milano este pe locul doi, cu 31 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici