Amical dintre Petrolul Ploieşti şi Ludogoreţ suspendat din cauza violenţelor din teren şi de la vestiare

Un meci amical al echipei Petrolul Ploieşti cu formaţia bulgară Ludogoreţ Razgrad, la care evoluează Cosmin Moţi, a fost suspendat, vineri, după prima repriză, din cauza violenţelor de pe teren şi de la vestiare, informează site-ul oficial al clubului prahovean.

170 afișări
Imaginea articolului Amical dintre Petrolul Ploieşti şi Ludogoreţ suspendat din cauza violenţelor din teren şi de la vestiare

Amical dintre Petrolul Ploieşti şi Ludogoreţ suspendat din cauza violenţelor din teren şi de la vestiare (Imagine: Shutterstock)

Incidentele au început spre finalul primei reprize a meciului de la Razgrad. În minutul 43, după un duel între Camara şi Moţi, a izbucnit o altercaţie între jucătorii celor două echipe, trei fotbalişti fiind eliminaţi: Camara şi Priso de la Petrolul, Moţi de la Ludogoreţ.

Ca urmare a violenţelor de pe teren şi de la vestiare, Petrolul a decis să nu mai iasă pe teren pentru partea a doua a jocului.

Tehnicianul Cosmin Contra începuse jocul cu următoarea formulă: Povilas (Bornescu '32) - Alcenat, Geraldo Alves, Benga, Guilherme - Romario Pires, Teixeira - Priso, Boudjemaa, Walter Fernandez - Camara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici