Amicalul România-Uzbekistan nu se va mai juca. Naţionala ar putea întâlni San Marino

Echipa naţională a României nu va mai întâlni reprezentativa Uzbekistanului şi ar putea juca un meci amical, la Rimini, cu selecţionata statului San Marino, a anunţat, miercuri, biroul de presă al Federaţiei Române de Fotbal.

129 afișări
Imaginea articolului Amicalul România-Uzbekistan nu se va mai juca. Naţionala ar putea întâlni San Marino

Amicalul România-Uzbekistan nu se va mai juca. Naţionala ar putea întâlni San Marino (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Amicalul cu Uzbekistanul a căzut, s-ar putea să jucăm cu San Marino, la Rimini. Meciul cu Uzbekistanul nu se va mai juca, deoarece delegaţia asiaticilor nu a putut să-şi ia viza pentru Austria", a anunţat biroul de presă al FRF.

Uzbecii au propus ca amicalul să se joace la Taşkent, urmând să suporte cheltuielile cu deplasarea, cazarea şi masa delegaţiei României, dar FRF a refuzat această variantă din cauza distanţei.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, că a fost informată de forul de la Buenos Aires de anularea meciului amical dintre România şi Argentina, programat la 10 august, cu ocazia inaugurării Arenei Naţionale. Sursa citată preciza că decizia AFA este unilaterală şi abuzivă şi reafirma faptul că FRF va solicita în compensaţie daune materiale şi morale substanţiale.

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a declarat, luni, că speră să se perfecteze meciul amical cu reprezentativa Uzbekistanului, în Austria, la 10 august, în locul celui cu Argentina, care ar fi trebuit să inaugureze Naţional Arena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici