Ana Bogdan, a treia româncă eliminată de la turneul de la Roma

Ana Bogdan a fost foarte aproape de a obţine calificarea în turul 3 la mastersul de tenis de la Roma, fiind învinsă în 3 seturi de franceza Caroline Garcia, numărul 4 mondial, după ce a avut şansa de a închide meciul când a condus cu 5-4 în setul decisiv.

161 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan, a treia româncă eliminată de la turneul de la Roma

Ana Bogdan, a treia româncă eliminată de la turneul de la Roma

Caroline Garcia s-a impus cu 6-4, 3-6, 7-5, după un meci ce a durat două ore şi 27 de minute. După ce a pierdut primul set, Bogdan a reuşit două break-uri în setul secund, pe care l-a câştigat, ducând meciul în dispută decisivă.

După un prim schimb de break-uri, de la 1-1 la 2-2, Bogdan a izbutit să îşi asigure din nou avantajul game-ului cîştigat contra serviciu şi la 5-4 a avut serviciul şi şansa de a-şi asigura calificarea în turul 3.

A pierdut însă, egalând la 5-5, moment din care Garcia a mai câştigat 2 game-uri, impunându-se şi asigurându-şi o confruntare cu columbiana Camila Osorio, în turul 3.

În turneul de la Roma se mai află în concurs Sorana Cîrstea, care va juca vineri cu Jelena Ostapenko. Irina Begu şi Gabriela Ruse au fost eliminate în cursul zilei de joi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici