Ana Bogdan câştigă Iaşi Open al doilea an la rând

Finala sută la sută românească a turneului WTA 125 Challanger de la Iaşi a fost câştigată duminică de Ana Bogdan (49 WTA), care a învins-o pe principala favorită, Irina Begu (31 WTA). Ana Bogdan s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-3, după o oră şi 23 de minute de joc.

340 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan câştigă Iaşi Open al doilea an la rând

Ana Bogdan câştigă Iaşi Open al doilea an la rând

Irina Begu, favorita numărul unu, şi Ana Bogdan, cap de serie numărul 2, au fost cele mai bine clasate jucătoare ale turneului ieşean, statut pe care l-au respectat, calificându-se în finală.

Pentru Ana Bogdan este a doua victorie consecutivă în acest turneu de categorie Challanger WTA 125, ea impunându-se şi anul trecut.

Ana Bogdan nu a avut probleme mari în faţa adversarei sale, care a părut a fi obosită şi deconcentrată, şi a învins cu 6-2, 6-3.

În ambele seturi, Bogdan a reuşit câte 3 break-uri, cedându-şi serviciu câte o dată.

În urma câştigării acestei finale, Ana Bogdan a acumulat încă 160 de puncte în clasamentul WTA cu care urcă pe locul 39 şi o depăşeştepe Irina Begu, care ajunge pe locul 41.

Bogdan a fost premiată cu 13.040 euro, în timp ce Begu a câştigat 6.960 euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici