Ana Bogdan e prima finalistă de la Transylvania Open

  • După încă un meci maraton, Ana Bogdan s-a calificat sâmbătă în finala turneului de tenis Transylvania Open de la Cluj-Napoca.
  • Ea a învins-o în semifinală pe Jaqueline Cristian în trei seturi, cu 6-3, 3-6, 6-4.
  • În ultimul act, Bogdan joacă cu câştigătoarea meciului dintre Dart şi Pliskova.
220 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan e prima finalistă de la Transylvania Open

Favorită numărul 8 a turneului organizat la Cluj Napoca, Ana Bogdan (65 WTA) a înfruntat-o sâmbătă în semifinală pe Jaqueline Cristian (81 WTA), după ce cu o zi înainte trecuse de principala favorită, olandeza Arantxa Rus, după aproape 3 ore şi jumătate de joc.

În primul set, Bogdan a reuşit un prim break pentru 4-2, dublat apoi de câştigarea game-urilor pe propriul serviciu, închizând primul act după o oră şi două minute de joc echilibrat, în care şi Cristian a avut 5 mingi de break nevalorificate.

Cristian a replicat puternic în actul secund, în care a condus cu 5-0 şi s-a impus în cele din urmă cu 6-3, trimiţând meciul în set decisiv, cu un ultim game câştigat la zero.

În utlimul set, cele două au mers capa la cap până la 4-3 pentru Bogdan, care a reuşit un prim break, pentru 5-3 şi game de serviciu pentru câştigarea meciului. Cristian a contrat imediat cu un rebreak, dar nu a mai putut să egaleze la 5-5, cedându-şi din nou serviciul.

Ana Bogdan va întâlni în finală pe câştigătoarea celei de a doua semifinale, jucată de Harriet Dart şi Karolina Pliskova.

Prezenţa în semifinală îi aduce lui Jaqueline Cristian un premiu de 11.610 euro şi 98 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici