Ana Bogdan s-a calificat în semifinalele turneului de la Monterrey

Ana Bogdan a făcut un meci fantastic la Monterrey, reuşind să o învingă azi-noapte, fără drept de apel, pe revelaţia tenisului mondial Danielle Collins şi să-şi asigure un loc în careul de aşi al turneului mexican.

1593 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan s-a calificat în semifinalele turneului de la Monterrey

Ana Bogdan s-a calificat în semifinalele turneului de la Monterrey

Românca s-a impus cu 6-2, 6-4, într-un meci care a durat o oră şi 20 de minute, urmărit cu sufletul la gură de cei peste 3.000 de spectatori prezenţi pe arena centrală de la Club Sonoma. Ana a reuşit nu mai puţin de 12 şi a salvat de fiecare dată mingile de break avute de americancă.

Până la duelul cu Ana de la Monterrey, Collins reuşise în ultima lună să le învingă pe Venus Williams, Madison Keys, Coco Vandeweghe, Monica Puig si Irina Begu la Miami şi Indian Wells.

"Sunt foarte fericită că am făcut un joc atât de frumos. Cu siguranţă, nu voi uita niciodată acest meci. Mă simt excelent, am intrat foarte motivată în meci, doar cu gândul la victorie şi sunt bucuroasă că m-am calificat. Cred că niciodată nu am reuşit atâţia aşi într-un singur meci. O felicit şi pe Danielle, pentru evoluţia ei spectaculoasă de la Miami şi Indian Wells, cred că împreună am făcut un meci care a plăcut publicului", a declarat Ana pentru ProSport.

În urma acestui succes, sportiva tricoloră a reuşit să urce până pe locul 76 în topul mondial, cea mai bună clasare din carieră, şi în semifinale va da piept cu principala favorită de la Monterrey, Garbine Muguruza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici