Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de la Wimbledon

Ana Bogdan (134 WTA) s-a calificat, joi, pe tabloul principal al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a trecut fără mari probleme de cele trei tururi de calificare.

198 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de la Wimbledon

Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de la Wimbledon

Românca a trecut, joi, de sportiva din Cehia Marie Bouzkova (116 WTA), scor 6-3, 6-1. În primele două tururi, Ana Bogdan le-a mai eliminat pe elveţianca Ylena In-Albon (188 WTA) şi pe turcoaica Pemra Ozgen (220 WTA), scor 7-6 (1), 7-5.

Elena Gabriela Ruse (177 WTA) este cealaltă româncă care îşi poate asigura calificarea pe tabloul principal de la Wimbledon. Aceasta o va întâlni în ultimul tur al calificărilor pe poloneza Katarzyna Kawa (217 WTA).

Alexandra Cadanţu, Patricia Ţig, Irina Bara şi Irina Begu au fost eliminate în calificări.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor de pe tabloul principal va avea loc vineri, 28 iunie. Turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, dotat cu premii totale de aproximativ 23 de milioane de dolari, va avea loc în perioada 1 - 14 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici