Video Ana Maria Brânză a câştigat medalia de argint la spadă

Sportiva Ana Maria Brânză a câştigat medalia de argint în proba de spadă, după ce a fost învinsă în finala cu germanca Britta Heidemann (scor 11-15), din cadrul competiţiei de scrimă de la Jocurile Olimpice.

298 afișări

Ana Maria Brânză a adus României prima medalie de argint la această ediţie a JO. Delegaţia României are până în prezent o medalie de aur (judoka Alina Dumitru) şi două de bronz (sabrerul Mihai Covaliu şi echipa feminină de gimnastică).

Ana Maria Brânză este campioană europeană la spadă cu echipa în acest an, la Kiev şi medaliată cu argint la individual în acceaşi competiţie. Cea mai bună performanţă a româncei la Campionatele Mondiale este o medalie de bronz câştigată în 2002, la Lisabona. Sportiva română mai are în palmares trei etape de Cupă Mondiale câştigate, la Sankt-Petersburg (2008), Florina (2007) şi Budapesta (2006). Brânză se află la a doua participare la Jocurile Olimpice, după ce la Atena, în 2004, a ocupat locul 16.

Sportiva Ana Maria Brânză a declarat, miercuri, după ce a devenit vicecampioană olimpică la spadă, că a făcut tot ce a putut în meciul cu Britta Heidemann, pierdut cu scorul de 11-15, însă a subliniat că germanca s-a luptat ca un bărbat, transmite trimisul MEDIAFAX.

"Am început foarte prost. Nu am avut ce face. Adversara mea s-a luptat ca un bărbat. Am făcut tot ce am putut", a spus Ana Maria Brânză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici