Ana Maria Prodan: Am contract cu Dică

Agentul FIFA Ana Maria Prodan a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că are contract pe doi ani cu jucătorul Nicolae Dică şi a precizat că Victor Becali nu acţionează în mod etic atunci când afirmă că îl impresariază pe mijlocaşul stelist.

4 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Prodan: Am contract cu Dică

Ana Maria Prodan: Am contract cu Dică

"Este urât ce se întâmplă, nu este etic din partea firmei fraţilor Becali să spună că Dică este al lor. Eu am un contract ferm cu Dică pe doi ani, înregistrat şi la FRF. Am vorbit mai devreme cu Adrian Ilie, el a vorbit cu Dică şi nu este nicio problemă. Mă aşteptam să apară astfel de răutăţi, sunt chestii de familie, odată cu această împăcare. Sunt şanse mari ca Dică să plece în iarnă, eu îi voi prezenta domnului Gigi Becali toate ofertele. Sunt în negocieri cu echipe din Anglia, Rusia, Portugalia sau Grecia. Bineînţeles că m-aş bucura să colaborez şi cu firma Becali, dacă au oferte pentru jucător, e normal să colaborezi", a spus agentul FIFA.

Impresarul Victor Becali precizase că jucătorii Nicolae Dică şi Dorin Goian vor colabora cu firma sa şi a fratelui său, Ioan, acest lucru neavând nicio legătură cu împăcarea dintre ei şi patronul stelist Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici