ANAD a primit 20.000 de dolari de la UNESCO pentru o campanie antidoping în licee cu profil sportiv

Agenţia Naţională Antidoping a primit din partea UNESCO suma de 20.000 de dolari americani pentru finanţarea unei campanii de combatere a dopajului care va fi efectuată în liceele cu profil sportiv din şase oraşe ale României, se arată într-un comunicat remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

7 afișări

"ANAD a primit aprobarea de la Comitetul de Aprobare al Fondului, contribuţia UNESCO fiind de 20.000 de dolari pentru elaborarea unor materiale informative cu privire la potenţialele riscuri privind utilizarea suplimentelor nutritive: pliante, rollup-uri, afişe, tipărirea acestora, realizarea unor acţiuni educative în liceele cu profil sportiv din oraşele Bucureşti, Cluj, Constanţa, Piteşti, Braşov şi Buzău şi realizarea unui spot publicitar pentru conştientizarea publicului larg", se arată în comunicatul ANAD.

Conform sursei citate, bugetul total pentru proiectul "Conştientizarea elevilor privind potenţialele riscuri ale utilizării suplimentelor nutritive ce conţin prohormoni şi substanţe interzise" este de 25.000 de dolari, suma de 5.000 de dolari urmând să fie asigurată de căte ANAD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici