Anamaria Prodan: Reghecampf a făcut istorie în Germania, iar Dinu nu a făcut nimic în fotbalul românesc

Impresarul Anamaria Prodan a declarat marţi, la Sport.ro, că soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a făcut istorie în Germania ca jucător, în timp ce Cornel Dinu, cel care l-a acuzat pa actualul antrenor stelist că a primit bani pentru a aranja un meci cu Bayern, nu a făcut nimic pentru fotbalul românesc.

703 afișări
Imaginea articolului Anamaria Prodan: Reghecampf a făcut istorie în Germania, iar Dinu nu a făcut nimic în fotbalul românesc

Prodan: Reghecampf a făcut istorie în Germania, iar Dinu nu a făcut nimic în fotbalul românesc

"Văd că (n.r. - Dinu) spune că cineva i-a dat un telefon, cineva i-a spus. Eu i-am făcut o dedicaţie pe pagina mea de socializare şi o să-i trimit nişte fotografii unde soţul meu şi în ziua de astăzi sclipeşte pe toate maşinile şi troleibuzele din Aachen. Soţul meu a fost căpitanul unei echipe care a bătut pe Bayern Munchen fără drept de apel. Soţul meu a făcut istorie în Germania, iar Cornel Dinu în timp ce stătea prin baruri, nu a avut timp să le vizioneze", a spus Prodan, la Sport.ro.

Anamaria Prodan a afirmat că pe administratorul delegat al FC Dinamo îl recomandă "nopţile lungi de beţie". "Nu vreau să-i dau foarte multă atenţie unui om care este groparul fotbalului românesc. Ce îl recomandă pe acest om să-şi bată joc de-a lungul timpului de toată lumea fotbalului? Ce îl recomandă în afară de nopţile lungi de beţie? Credibilitate nu are şi nu o să mai aibă toată viaţa lui din moment ce nu a fost suficient de bărbat să spună lucrurilor pe nume şi vine cu asemenea abjecţii. Spune că l-a ajutat (n.r. - pe Laurenţiu Reghecampf). Acest Cornel Dinu se crede vreun mare mafiot şi nu mai ştim noi? Un om care să dă prieten la cataramă cu Arkan, un om care spune că l-a ajutat pe Laurenţiu Reghecampf...", a completat Prodan.

Impresarul a precizat că Dinu nu are niciun merit în fotbalul românesc. "Cum probează Cornel Dinu această aberaţie? De frustrare a făcut această afirmaţie, din cauza faptului că este zero din punct de vedere al antrenorului şi că nu are niciun fel de merit în fotbalul românesc, decât ceea ce vedeţi că se întâmplă astăzi la Dinamo. A fost antrenorul echipei naţionale şi la Kosice. Daţi-mi un exemplu bun de la echipa naţională a lui Cornel Dinu. Un om care după Revoluţie a cerut desfiinţarea cluburilor Dinamo şi Steaua, asta a făcut Cornel Dinu după Revoluţie când Ion Iliescu l-a pus secretar de stat în MTS", a explicat Prodan.

La rândul său, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a răspuns, marţi, acuzelor lui Cornel Dinu pe pagina sa de Facebook, ataşând o înregistrare video de la o victorie din 2006 a formaţiei la care activa atunci, Alemannia Aachen, împotriva echipei Bayern Munchen, scor 4-2, în Cupa Germaniei, în care a înscris primele două goluri ale partidei. "Mister C. Dinu, uite ce a facut Laurenţiu Reghecampf în Germania, nu tâmpeniile pe care le inventezi tu după vreo noapte mai agitată… să-ţi fie ruşine!!!", a scris Reghecampf pe pagina sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici