Ancelotti dezminte că Maldini va face parte din staful PSG

Tehnicianul Carlo Ancelotti a dezminţit, miercuri seară, că fostul său coechipier de la AC Milan, Paolo Maldini, va face parte din staful tehnic al grupării Paris Saint-Germain, aşa cum anunţase publicaţia Le Parisien.

66 afișări
Imaginea articolului Ancelotti dezminte că Maldini va face parte din staful PSG

Carlo Ancelotti (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Nu am nicio intenţie să-i fac o astfel de propunere prietenului meu. Cu siguranţă el va veni la Paris, dar în vacanţă sau să mănânce ceva la un restaurant", a declarat Ancelotti.

Tatăl lui Paolo, Cesare Maldini, a afirmat, pentru L'Equipe, că fiul său a spus în "de cel puţin o sută de ori că nu vrea să fie antrenor".

Potrivit informaţiilor din L'Equipe, Paolo Maldini, în vârstă de 43 de ani, ar fi mai degrabă interesat să fie consultant pe piaţa transferurilor.

Miercuri, Le Parisien anunţase că Paolo Maldini va fi cooptat în staful tehnic al grupării Paris Saint-Germain, unde va fi antrenor al fundaşilor, începând din luna iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici