Ancelotti rămâne doar dacă AC Milan termină în primele trei

Administratorul delegat al clubului AC Milan, Adriano Galliani, a declarat, marţi, că antrenorul Carlo Anceloti va rămâne pe banca tehnică a clubului lombard şi în sezonul viitor doar dacă echipa se clasează pe primele trei poziţii în ierarhia din Serie A, informează Gazzetta dello Sport.

11 afișări
Imaginea articolului Ancelotti rămâne doar dacă AC Milan termină în primele trei

Ancelotti rămâne doar dacă AC Milan termină în primele trei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Carlo Ancelotti va rămâne doar dacă echipa va termina în primele trei locuri. Despre situaţia lui Ancelotti citesc în fiecare zi lucuri diferite, în schimb eu cred că am vorbit destul de clar despre acest subiect", a menţionat conducătorul formaţiei milaneze.

După 26 de etape trecute din acest sezon al campionatului italian, AC Milan ocupă locul trei în clasament, cu un total de 48 de puncte, la cinci puncte în spatele formaţiei Juventus şi la 12 de liderul Internazionale Milano.

Galliani a ţinut să lămurească şi situaţia mijlocaşului brazilian Kaka, despre care presa din Italia a scris, săptămâna trecută, că ar putea pleca la finalul acest sezon la gruparea Real Madrid: " Până şi mass-media spaniolă a înţeles că eu am vorbit doar de amiciţia mea cu Florentino Perez (n.r. - unul din posibilii candidaţi la preşedenţia campioanei Spaniei), în schimb în Italia s-a scris că îl cedăm pe Kaka la Real Madrid. Ricadro nu este de vânzare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici