Ancelotti vrea să antreneze din nou în Anglia

Tehnicianul Carlo Ancelotti, demis de la Chelsea Londra în luna mai, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului La Repubblica, că îşi doreşte mult să antreneze din nou în Anglia.

62 afișări
Imaginea articolului Ancelotti vrea să antreneze din nou în Anglia

Ancelotti vrea să antreneze din nou în Anglia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi doresc mult să antrenez din nou în campionatul Angliei. Pentru un antrenor este locul ideal. Diferenţa faţă de Italia constă în ritm şi în intensitatea de la antrenamente. În doi ani pe bancă nu mi s-a adresat nicio insultă. Iar preşedinţii nu sunt atât de mediatizaţi ca în Italia. În Premier League, banca lui Arsene Wenger se clatină şi plecarea lui Fabio Capello de la naţională va duce la eliberarea unui loc de antrenor. Arsenal şi Tottenham sunt echipe de nivel înalt, pe care le voi lua în considerare, dar nu mă grăbesc", a spus antrenorul în vârstă de 52 de ani.

Tehnicianul Carlo Ancelotti a fost demis, în 22 mai, de la echipa Chelsea Londra, care nu a câştigat niciun trofeu în sezonul trecut, dar a ocupat locul doi în campionatul Angliei. Italianul a fost demis la câteva ore după ultimul meci al echipei Chelsea în campionat, scor 0-1, cu Everton. Chelsea a încheiat la nouă puncte în urma campioanei Manchester United. Ancelotti a preluat conducerea tehnică a echipei Chelsea în 2009.

La începutul lunii iunie, Ancelotti a spus că s-a hotărât să nu mai antreneze timp de un an, perioadă în care va vedea cum lucrează colegii săi de breaslă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici