Anchetă după afişarea unui banner împotriva homosexualilor de către fanii echipei Bayer Leverkusen

Comitetul de Control al Federaţiei Germane de Fotbal (DFB) a deschis o anchetă împotriva grupării Bayer Leverkusen, după ce fanii au afişat un banner împotriva homosexualilor la meciul cu Werder Bremen, informează AFP, citând publicaţia Rheinische Post.

78 afișări
Imaginea articolului Anchetă după afişarea unui banner împotriva homosexualilor de către fanii echipei Bayer Leverkusen

Anchetă după afişarea unui banner împotriva homosexualilor de către fanii echipei Bayer Leverkusen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Culorile echipei nu sunt interesante, tot ce contează este să agitaţi un banner homo", era scris pe acest banner, cu referire la un steag în culorile curcubeului afişat regulat de la fanii echipei Werder.

"Comitetul de Control a DFB a deschis o anchetă şi va cere mai întâi explicaţii clubului Bayer Leverkusen", a declarat purtătorul de cuvânt al DFB.

"Ne este ruşine de acest banner, nu reprezintă Bayer Leberkusen", a declarat Meinolf Sprink, responsabilul pentru relaţiile cu presa al clubului german.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici