Anchetă FIA privind comportamentul lui Hamilton la Fuji

Comisarii FIA au decis, joi, să deschidă o anchetă privind comportamentul pilotului britanic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) în timpul Marelui Premiu al Japoniei, pe care l-a câştigat, săptămâna trecută, la Fuji, informează AFP.

3 afișări
Imaginea articolului Anchetă FIA privind comportamentul lui Hamilton la Fuji

Anchetă FIA privind comportamentul lui Hamilton la Fuji

"Noi elemente au fost aduse la cunoştinţa Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), care a decis să deschisă o anchetă", se arată într-un comunicat al FIA, care nu precizează despre ce elemente noi este vorba.

Comisarii vor analiza comportamentul lui Hamilton în momentul în care cursa de la Fuji a fost întreruptă, pentru a doua oară, după accidentul în care a fost implicat coechipierul său, Fernando Alonso, şi care ar fi condus la acroşajul dintre Mark Webber (Red Bull-Renault), locul doi în acel moment, şi Sebastian Vettel (Toro Rosso-Ferrari), locul trei.

Considerat vinovat pentru acroşajul cu Webber, Sebastian Vettel a fost penalizat cu zece locuri pe grila de start a MP al Chinei, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni. Însă, Mark Webber şi Vettel au declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Lewis Hamilton ar fi avut un comportament ciudat, în momentul în care se afla în spatele safety car-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici