Ancheta în cazul lui Becali, acuzat în dosarul "valiza", finalizată

Ancheta în dosarul finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, a fost finalizată, miercuri acuzatul semnând actele privind urmărirea penală, întocmite de procurorii anticorupţie, care l-au învinuit de dare de mită, după ce a oferit 1,7 milioane de euro preşedintelui clubului Universitatea Cluj.

17 afișări
Imaginea articolului Ancheta în cazul lui Becali, acuzat în dosarul "valiza", finalizată

Ancheta în cazul lui Becali, acuzat în dosarul "valiza", finalizată (Imagine: Mediafax Foto)

Gigi Becali a spus la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) că a semnat procesul-verbal prin care se atestă că a luat la cunoştinţă materialul de urmărire penală în cazul "valiza" - fază procedurală premergătoare trimiterii în justiţie a rechizitoriului.

Becali a declarat că doreşte ca dosarul să fie trimis cât mai repede în instanţă, arătând că este foarte supărat, dar fără să spună din ce motiv.

Gigi Becali, însoţit de avocatul său, a stat în sediul DNA aproximativ o oră.

Avocatul lui Becali declara, înainte de întâlnirea cu procurorii, că acesta nu va studia materialul de urmărire penală, dar a venit la DNA pentru a îndeplini procedura legală.

Dosarul "valiza" este în faza procedurală a prezentării materialului de urmărire penală învinuiţilor, urmând apoi a fi întocmit rechizitoriul, potrivit unor surse judiciare.

Citeşte şi:

Teia Sponte a fost la DNA, înainte de trimiterea dosarului "Valiza" la instanţă

Omului de afaceri pus sub învinuire în "dosarul Valiza" i-au fost prezentate acuzaţiile

Piţurcă, ridicat de pe aeroport de procurorii DNA

Gigi Becali nu mai vrea să dea declaraţii la DNA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici