Anderlecht: Prea mare suma de transfer de 2 milioane de euro pentru Mazilu

Gruparea Anderlecht Bruxelles este interesată de serviciile atacantului echipei Rapid, Ionuţ Mazilu, însă valoarea transferului, estimată la două milioane de euro, ar putea determina clubul flamand să se retragă din această afacere.

2 afișări
Imaginea articolului Anderlecht: Prea mare suma de transfer de 2 milioane de euro pentru Mazilu

Anderlecht consideră prea mare suma de transfer de 2 milioane de euro pentru Mazilu

"Mereu în căutarea unui atacant, Anderlecht ar fi fost încântată de calităţile atacantului echipei Rapid Bucureşti, Ionuţ Costinel Mazilu. Venirea jucătorului echipei FC Bruges, Ibrahim Salou, la gruparea română, ar putea permite lui Anderlecht să-l achiziţioneze pe Mazilu. Ionuţ Mazilu, în vârstă de 25 de ani, a înscris deja 51 de goluri în 126 de partide în prima ligă din România şi a adunat 10 prezenţe în echipa naţională. Valoarea transferului ar fi evaluată la două milioane de euro, ceea ce ar putea face ca Anderlecht să bată în retragere", informează site-ul belgian footgoal.net.

Ionuţ Mazilu ocupă locul cinci în clasamentul golgheterilor din Liga I cu 9 reuşite în prima jumătate a campionatului.De asemena, se pare că Mazilu este dorit şi de gruparea Dnepr Dnepropetrovsk, antrenată de fostul tehnician al Stelei, Oleg Protasov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici