Andone: A fost cel mai slab joc al nostru din campionat

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat joi seară, după înfrângerea din meciul cu Viitorul Constanţa, scor 0-1, că acesta a fost cel mai slab joc din campionat al formaţiei sale, precizând că oaspeţii au ştiut să profite de naivitatea din apărare a clujenilor.

317 afișări
Imaginea articolului Andone: A fost cel mai slab joc al nostru din campionat

Andone: A fost cel mai slab joc al nostru din campionat (Imagine:Thomas Campean - MediafaxFoto)

"Trebuia să fie o repetiţie pentru meciul de marţi, din Liga Campionilor. Din păcate astăzi am făcut greşeli mari în apărare, greşeli colective. Ne-am creat multe ocazii, ultima pasă nu a funcţionat. Puteau să fac şi 2-0, au avut o şansă enormă cei de la Viitorul. Cred că a fost cel mai slab joc al nostru din campionat, dar victoria lor e meritată pentru că au ştiut să profite de naivitatea noastră în apărare. Am dominat dar fără limpezime, în 11 contra 10 am jucat mai prost decât în 11 contra 11. Golgeterii noştri nu au fost inspiraţi", a spus Andone la Dolce Sport.

De cealaltă parte, antrenorul Cătălin Anghel consideră rezultatul "o victorie mare": "Este o victorie mare pentru noi, pentru că am întâlnit campioana ţării şi se poate numi o surpriză. Felicit toată echipa şi cred că trebuie să rămânem echilibraţi. Jucătorii noştri au calitate, sunt jucători tineri, cu mult talent".

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Viitorul Constanţa, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 60.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Iancu, în minutul 20.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici