Andone: Cred că am fi câştigat şi fără golul cu mâna al lui Ganea

Antrenorul Ioan Andone a recunoscut, joi, că primul gol al echipei Dinamo în meciul cu Gloria Bistriţa, scor 3-0, a fost înscris cu mâna de Liviu Ganea, însă a menţionat că formaţia sa ar fi câştigat partida din etapa a XXIX-a a Ligii I şi fără acest gol.

7 afișări

"Azi am făcut o partidă bună, deşi mi-a fost teamă la început pentru că făcusem opt schimbări faţă de meciul cu Steaua. Este adevărat că am înscris primul gol cu şansă, eram convins că Ganea atinsese mingea cu pulpa, dar la reluări am văzut că a atins-o cu mâna. Oricum, cred am fi câştigat şi fără acel gol. Formaţia pe care am introdus-o azi a fost foarte rapidă şi am jucat mult mai bine decât cu Steaua. Sunt mulţumit de ce am arătat azi, i-am felicitat pe jucători şi nu o fac des", a spus Andone.

Tehnicianul a menţionat că nu se schimbă obiectivul echipei Dinamo după acest meci şi că formaţia sa a pierdut şansa de a lupta pentru titlu în turul campionatului. "Nu cred că se schimbă obiectivul nostru, noi sperăm să câştigăm cât mai multe partide şi sperăm ca la final să ocupăm un loc trei, pentru că se vor mai pierde multe puncte. Am avut prea mari oscilaţii în joc, acum puteam să ne gândim la titlu, dar la final e mai uşor să comentezi ce s-a întâmplat. Altfel discutam acum, dar de vină suntem şi noi pentru că nu am reuşit să-i facem pe fotbalişti mai conştienţi. Cred că şi lor le pare rău de ceea ce s-a întâmpat în toamnă, pentru că eu cred că atunci am pierdut campionatul", a mai spus Andone.

Ioan Andone l-a catalogat drept "nesimţit" pe antrenorul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, care a spus că meciul Dinamo - Gloria va fi blat. "Reghecampf este un nesimţit, ar trebui să-şi ceară scuze pentru ceea ce a spus. Nu ştiu ce caută în fotbal băiatul ăsta. Ce făceam dacă se întâmpla să ne bată Bistriţa azi? Eu cred că a spus-o din prostie, pentru că nu gândeşte, nu a spus-o intenţionat", a menţionat Andone.

Întrebat dacă este interesat de jucătorul Florin Costea, de la Universitatea Craiova, Andone a răspuns: "Costea este un jucător foarte bun, dar ştiu că este capricios. Nu cred însă că aş avea probleme cu el".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de L. Ganea '21, Bakaj '47 şi Torje '74.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici