Andone: Este păcat ca Rapid să se lupte pentru locul şase

Antrenorul FC Rapid, Ioan Andone, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că "e trist că Rapidul a ajuns să se bată cu Dinamo pentru locul şase".

10 afișări
Imaginea articolului Andone: Este păcat ca Rapid să se lupte pentru locul şase

Andone: Este păcat ca Rapid să se lupte pentru locul şase (Imagine: Bogdan_Maran/Mediafax Foto)

Întrebat cine l-a mulţumit dintre jucători, Andone a răspuns scurt: "Suporterii m-au mulţumit".

Andone a susţinut că este păcat ca Rapid să se lupte pentru locul şase.

"Din păcate, ne îndepărtăm de Europa League, dar şanse mai avem. E trist că Rapidul a ajuns să se bată pentru locul şase. Undeva s-a greşit la Rapid, pentru că, aici, ai stadion, ai lot, ai suporteri, cum să te baţi la locul şase cu Dinamo? Cu ce jucători are Rapidul, ar trebui să te baţi la primele trei locuri", a mai spus Andone.

Referindu-se la afirmaţiile făcute de Mircea Redninc, conform cărora din sezonul viitor va fi instalat pe banca tehnică a echipei Dinamo, Andone a spus:

"Nu mai contez ce spune unul şi altul, eu am venit să duc Rapidul în Liga Europa, nu mă mai întrebaţi că nu vreau să comentez mai multe. Nu am de ce să comentez de rău pe Dinamo, dar dacă prelungesc contractul aici o să mă iubească tot stadionul".

Ioan Andone a admis că o victorie a formaţiei FC Vaslui la CFR Cluj ar schimba lucrurile în lupta pentru titlu. "Dacă Vasluiul câştigă la Cluj, se schimbă lucruruile în lupta pentru titlu, dar e greu să piardă CFR-ul acasă cu Vasluiul. CFR are jucători care au câştigat campionate, nu se pierd pe final de sezon", a încheiat Andone.

Echipa Rapid a încheiat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciul susţinut, duminică seară, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, în compania formaţiei Dinamo, în derbiul etapei a XXX-a a Ligii I, golurile fiind marcate de D. Kone '33 (autogol), Ioniţă '37, pentru gazde, respectiv Andrei Cristea '11 şi Alexe '24, pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici