Andone: Vrem să obţinem măcar un trofeu din reconstrucţia echipei

Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat, joi, în cantonamentul din Antalya, unde a avut loc prezentarea oficială a mijlocaşului Bogdan Pătraşcu, că urmăreşte prin reconstrucţia echipei să obţină măcar un trofeu în actualul sezon competiţional.

30 afișări
Imaginea articolului Andone: Vrem să obţinem măcar un trofeu din reconstrucţia echipei

Andone: Vrem să obţinem măcar un trofeu din reconstrucţia echipei (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Mai urmează multe transferuri, nu pot spune câte. Trebuie să găsim jucători de valoarea lui Pătraşcu şi Vlad Munteanu care să-mi placă şi să reconstruiască Dinamo pe care îl doresc eu şi suporterii. Sunt bucuros că a venit Pătraşcu, e un jucător de care aveam nevoie, îl cunosc de la Sportul. E bine că a vrut să vină. Îi doresc ca sfârşitul de carieră să vină încununat de un trofeu sau mai multe trofee. Le poate câştiga acum, pentru că la 32 de ani nu e un jucător bătrân. Noi vrem să obţinem măcar un trofeu din reconstrucţia asta, cupa, un loc de cupele europene sau chiar titlul. Vrem să facem un melanj între jucătorii bătrâni şi cei tineri", a spus Andone.

Antrenorul nu a evitat să admită intersul grupării "alb-roşii" pentru atacantul formaţiei Gloria Bistriţa, Junior Moraes: "Vom vedea ce se va întâmpla cu Moraes, ce bani avem, 1.200.000 nu e un preţ mare pentru el. Trebuie să ai bani să-l iei. Oţelul dacă l-ar lua, ar putea câştiga campionatul cu el".

Bogdan Pătraşcu a declarat că îşi doreşte să câştige Cupa României cu Dinamo. "E bine că în cele din urmă am ajuns la Dinamo. Sunt bucuros că s-a realizat acest transfer. Criză este peste tot, nu numai la Dinamo. Am venit cu inima deschisă. Presiune este peste tot, şi la Sportul trebuia să ne salvăm de la retrogradare. Aici trebuie să câştigăm Cupa României, pentru că suntem în semifinală, dar sperăm şi la campionat atâta timp cât mai sunt şanse. Nu mi-e frică de presiune. Sper să joc cât mai bine, vom vedea dacă voi aduce un plus. Eu trebuie să mă antrenez cât mai bine. E un atu că îi cunosc pe jucătorii de la Dinamo, e mai uşor să mă integrez",a spsu Pătraşcu.

Pătraşcu a semnat cu FC Dinamo un contract valabil până la 30 iunie 2012 şi va evolua la echipa antrenată de Andone cu numărul 8 pe tricou.

Dinamo a renunţat, joi, la achiziţionarea fundaşul francez Jean-Christophe Vergerolle, care a susţinut probe de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici