Andre Greipel a câştigat etapa a II-a a Turului Franţei

Ciclistul german al echipei Lotto-Soudal, Andre Greipel, a câştigat, duminică, etapa a II-a a Turului Franţei, disputată între localităţile olandeze Utrecht şi Zelande, pe distanţa de 166 de kilometri, informează L'Equipe.

162 afișări
Imaginea articolului Andre Greipel a câştigat etapa a II-a a Turului Franţei

Andre Greipel a câştigat etapa a II-a a Turului Franţei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Greipel, care a reuşit a şaptea victorie de etapă în Turul Franţei şi a 14-a în marile tururi, i-a învins la un sprint redus pe slovacul Peter Sagan (Tinkoff-Saxo) şi pe elveţianul Fabian Cancellara (Trek).

Spaniolul Alberto Contador (Tinkoff-Saxo), britanicul Chris Froome (Sky), americanul Tejay van Garderen (BMC) şi columbianul Rigoberto Uran Uran (Etixx-Quick Step) au venit cu primul grup şi au pus o diferenţă de un minut şi 27 de secunde faţă de alţi favoriţi la victoria finală, italianul Vincenzo Nibali (Astana), columbianul Nairo Quintana şi spaniolul Alejandro Valverde (ambii Movistar) şi francezii Thibaut Pinot (FDJ), Jean-Christophe Peraud şi Romain Bardet (ambii AG2R).

Tricoul galben a fost preluat de Fabian Cancellara. În clasament, el este urmat de germanul Tony Martin (Etixx-Quick Step), la trei secunde, şi de olandezul Tom Dumoulin (Team Giant-Alpecin), la şase secunde.

Etapa a III-a a Turului Franţei se va disputa luni, între localităţile Anvers şi Mur de Huy, pe o distanţă de 159,5 kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici