Andrea Della Valle: Dacă Neto nu îşi prelungeşte contractul, Tătăruşanu va deveni titular

Preşedintele onorific al clubului AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a declarat, marţi, într-un interviu pentru Corriere dello Sport, că dacă portarul brazilian Norberto Neto nu îşi va prelungi contractul, Ciprian Tătăruşanu va deveni titular, informează site-ul violanews.com.

84 afișări
Imaginea articolului Andrea Della Valle: Dacă Neto nu îşi prelungeşte contractul, Tătăruşanu va deveni titular

Ciprian Tătăruşanu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Am avut o scurtă întâlnire cu Neto, iar în 2 sau 3 ianuarie urmează să ne întâlnim la Florenţa cu tatăl său. Acela va fi momentul decisiv, dar acum nu suntem deloc optimişti. Şi asta mă doare, deoarece eu şi Vincenzo Montella am crezut în el când toată lumea ne spunea să-l cedăm. Mă aşteptam la mai multă recunoştinţă din partea lui. Dacă Neto nu îşi va prelungi contractul, Tătăruşanu va deveni titular", a spus Della Valle.

Presa italiană a scris că Fiorentina a ajuns la un acord cu portarul brazilian pentru prelungirea contractului până în vara anului 2019.

Neto, în vârstă de 25 de ani, mai are contract cu Fiorentina până la finalul actualului sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici