Andrea Della Valle: Mutu şi Jovetici nu vor reveni la Fiorentina

Preşedintele clubului AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a declarat, miercuri seară, după calificarea în sferturile de finală ale Cupei Italiei, că atacanţii Adrian Mutu şi Stevan Jovetici nu vor reveni la formaţia italiană, informează site-ul agi.it.

94 afișări
Imaginea articolului Andrea Della Valle: Mutu şi Jovetici nu vor reveni la Fiorentina

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne gândim la transferuri de calitate, altfel nu facem nicio mişcare. E neplăcut că nu putem conta pe doi campioni, aşa cum sunt Rossi şi Gomez. Mutu şi Jovetici sunt doi fotbalişti de care sunt legat afectiv, dar este imposibil ca ei să revină la Fiorentina. Aşteptăm revenirea lui Mario Gomez", a spus Della Valle, citat de agi.it.

Atacantul Adrian Mutu a declarat, marţi, că ar fi de acord cu o revenire la Fiorentina, în cazul în care gruparea toscană i-ar solicita serviciile pentru a suplini absenţa lui Giuseppe Rossi.

Mutu a evoluat pentru Fiorentina între 2006 şi 2011, reuşind să marcheze 54 de goluri în Serie A. Din 2012, el este legitimat la formaţia franceză Ajaccio.

Atacantul formaţiei Fiorentina, Giuseppe Rossi, a suferit o leziune la ligamentul colateral al genunchiului drept, la meciul cu Livorno, scor 1-0, din campionatul Italiei, el urmând să fie indisponibil mai multe luni, tehnicianul Vincenzo Montella având mai multe probleme în ofensivă, după ce şi germanul Mario Gomez este accidentat.

La 24 noiembrie, atacantul Adrian Mutu anunţa că din ianuarie 2014 va semna un contract valabil un an şi jumătate cu formaţia Petrolul Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici