Andrea Stramaccioni: Vasluiul a fost mai periculoasă după eliminarea lui Castellazzi

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Andrea Stramaccioni, a declarat, joi seară, după calificarea în grupele Ligii Europa, că formaţia FC Vaslui a fost mai periculoasă după eliminarea portarului Luca Castellazzi.

291 afișări
Imaginea articolului Andrea Stramaccioni: Vasluiul a fost mai periculoasă după eliminarea lui Castellazzi

Andrea Stramaccioni: Vasluiul a fost mai periculoasă după eliminare (Imagine: Liviu Chirica / MediafaxFoto)

"Cred că această partidă a fost diferită de cea cu Hajduk Split. Atunci am greşit mult şi am suferit, dar de data asta am fost în control până la eliminare. Le-am spus băieţilor că vreau să văd dăruire pentru a ne califica. Eliminarea lui Castellazzi a schimbat meciul din punct de vedere tactic şi Vasluiul a devenit mai periculoasă. Cu toată stima pentru Guarin, nu cred că a schimbat faţa meciului de unul singur. Toată echipa a dat dovadă de caracter în repriza secundă, dar am avut echilibru şi datorită lui. Astăzi am suferit la pasa decisivă. Nu vreau să fac analize personale, prefer să vorbesc despre greşelile echipei", a spus Stramaccioni pentru Sky.

Formaţia FC Vaslui a fost eliminată din Liga Europa, după ce a terminat la egalitate, joi seară, în deplasare, scor 2-2 (1-0), meciul cu echipa italiană Internazionale Milano, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei. Golurile vasluienilor au fost marcate de Stanciu '35 din penalti şi Varela '79, în timp ce pentru italieni au înscris Palacio '76 şi Guarin '90+2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici