Andreea Chiţu şi Loredana Ohâi, medalii de bronz la Grand Slam IJF din Rusia

Sportiva Andreea Chiţu a cucerit medalia de bronz a categoriei 52 de kilogame, iar Loredana Ohâi pe cea similară la 57 de kilograme, la Grand Slam IJF de la Tyumen (Rusia), care se încheie duminică, premiile totale ale competiţiei fiind de 154.000 de dolari.

82 afișări
Imaginea articolului Andreea Chiţu şi Loredana Ohâi, medalii de bronz la Grand Slam IJF din Rusia

Andreea Chiţu (Imagine: Aleksander Djorovic/Mediafax Foto)

Andreea Chiţu a câştigat grupa C a categoriei după victorii în faţa sportivelor Ilona Buriacenko (Rusia) şi Laura Gomez (Spania), dar în semifinale a cedat în faţa câştigătoarei ulterioare a medaliei de aur, nipona Misato Nakamura, intrând în recalificări. În această fază, Chiţu a învins-o pe Roni Schwartz (Israel), câştigând astfel medalia de bronz.

La aceeaşi categorie, Larisa Florian a ajuns de asemenea în recalificări, dar a fost învinsă chiar de Roni Schwarz. Larisa Florian obţinuse anterior în grupa A o victorie, în faţa Antoninei Kirevskaia (Rusia) şi o înfrângere, cu Erika Miranda (Brazilia).

La 57 de kilograme, Loredana Ohâi a câştigat grupa D, după victorii în faţa sportivelor Kifayat Asimova (Azerbaidjan), Vlora Bedeti (Slovenia) şi Ketleyn Quadros (Brazilia), dar a fost învinsă în semifinale, de Marti Malloy (SUA).

În recalificări, Ohâi a învins-o pe Cheng-Ling Lien (Taipei), care trecuse în meciul anterior din această fază de Corina Căprioriu. În grupa B a categoriei, Căprioriu a obţinut o victorie, cu Camila Minakawa (Israel) şi o înfrângere, cu Sabina Filzmoser (Austria).

La categoria 48 de kilograme, Monica Ungureanu a fost eliminată din primul tur.

Pentru cele două medalii de bronz, Andreea Chiţu şi Loredana Ohâi vor fi recompensate cu câte 1.200 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici