Andrei Cristea: Aş vrea o victorie cu Gaz Metan, cadou de ziua mea

Atacantul echipei Poli Iaşi, Andrei Cristea, care vineri a împlinit 25 de ani, a declarat că ar vrea cadou o victorie în meciul de sâmbătă, cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a XXXI-a a Ligii I, trasnsmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"M-a sunat foarte multă lume să-mi spună «La Mulţi Ani!». Distactiv e faptul că e a doua oară când mi se spune «La Mulţi Ani!» anul acesta, după ce nişte site-uri au scris că ziua mea a fost pe 10 mai. Am fost sunat şi atunci de multă lume. De ziua mea, vreau în primul rând să fiu sănătos şi dat fiind că mâine este un meci foarte important pentru Poli Iaşi, aş vrea o victorie în dar“, a declarat Andrei Cristea.

Cristea a mai spus că este convins că Poli Iaşi va scăpa de la retrogradare: „Avem două puncte în faţa celor de la Gaz Metan, iar mâine jucăm cu ei pe teren propriu. Cu un succes în acest meci ne-am distanţa la cinci puncte şi nu cred că ne-ar mai putea ajunge. Oricum, eu sunt convins că Poli Iaşi va scăpa şi în acest sezon de la retrogradare“.

Partida Poli Iaşi - Gaz Metan Mediaş va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici