Andrei Cristea bun de plată. Ce amenda şi suspendare a primit antrenorul jucător al echipei Poli Iaşi, după gesturile din meciul cu Astra Giurgiu

Andrei Cristea, antrenor şi jucător al echipei CSM Poli Iaşi, a fost suspendat două etape de către Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal şi a primit o penalitate sportivă de 360 de lei.

526 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea bun de plată. Ce amenda şi suspendare a primit antrenorul jucător al echipei Poli Iaşi, după gesturile din meciul cu Astra Giurgiu

Andrei Cristea bun de plată. Ce amenda şi suspendare a primit antrenorul jucător al echipei Poli Iaşi după gesturile din meciul cu Astra Giurgiu

Antrenorul-jucător al echipei de fotbal Politehnica Iaşi a fost sancţionat cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 360 lei, decizie luată de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, în baza art. 53.1 şi 2, din Regulamentul Disciplinar, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Andrei Cristea a fost eliminat în minutul 79 al partidei CSM Poli Iaşi - Astra Giurgiu, scor 2-3, din etapa a 23-a a Ligii I.

Arbitrul i-a dat cartonaş roşu deoarece protestase la deciziile sale şi a avut o conduită nesportivă, manifestându-se nervos şi distrugând obiecte aflate la marginea terenului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici