Andrei Cristea: Dedicăm victoria colegilor noştri

Atacantul Andrei Cristea a declarat, sâmbătă seară, că jucătorii dinamovişti dedică victoria din meciul cu FC Argeş, scor 2-0, colegilor lor Gabriel Torje, Adrian Ropotan, Cristian Pulhac şi Lucian Goian, afectaţi de scandalul în care au fost implicaţi la începutul săptămânii.

93 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea: Dedicăm victoria colegilor noştri

Andrei Cristea: Dedicăm victoria colegilor noştri (d) (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci foarte greu, era ultimul meci din acest campionat, suntem bucuroşi că am intrat în vacanţă. Dedicăm această victorie colegilor noştri care sunt puţin afectaţi în această perioadă. A fost greu pentru ei şi pentru noi, dar acest lucru ne-a mobilizat mai mult, suntem mândri şi bucuroşi că suntem pe primul loc. Atmosfera e foarte încărcată, aşa e la echipe mari. Bine că am detensionat-o. Noi am ţinut cu noi, am vrut să obţnem cât mai multe puncte. Indiferent de rezultatul Stelei cu Unirea Urziceni lor va urma un retur foarte greu şi ne dorim foarte mult să devenim campioni. Mai sunt încă 17 meciuri, dar ne dorim să terminăm pe primul loc. Nu am fost foarte atenţi la ce s-a întâmplat în tribună. Gabi Torje e un jucător tânăr şi trebuie să fim alături de el. Cu toţii greşim, important să corectăm ceea ce greşim. Fiecare are dreptul la o a doua şansă", a spus Cristea.

Echipa FC Dinamo a câştigat, cu scorul de 2-0 (0-0), partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei FC Argeş, în etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici