Andrei Cristea: Dinamo va lua campionatul

Atacantul echipei Poli Iaşi, Andrei Cristea, care este împrumutat de la Dinamo Bucureşti, a declarat, vineri, că este convins că formaţia pregătită de Mircea Rednic va cuceri titlul de campioană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Cu siguranţă partida Steaua – Dinamo va fi una extrem de disputată. Eu sper să câştige Dinamo, dar chiar dacă nu ia toate cele trei puncte oricum va lua campionatul! Am vorbit cu băieţii şi îmi vor păstra şi mie un tricou de campion! Până atunci, însă, eu mă gândesc la Poli Iaşi, echipa unde evoluez acum şi pe care sper să o ajut să scape de la retrogradare. Sper să înscriu din nou şi la Târgu Jiu şi să luăm toate cele trei puncte", a declarat Andrei Cristea.

Tehnicianul formaţiei ieşene, Cristiano Bergodi, a spus că speră ca partida Steaua – Dinamo să se ridice la nivelul numelui de derby: "Nu ştiu cine va câştiga partida Steaua – Dinamo, dar eu sper să fie un meci frumos, care să se ridice la nivelul unui «derbi». Vreau să văd un fotbal adevărat, care să se joace doar pe teren şi care să nu fie influenţat de greşeli de arbitraj. Este un meci foarte important în România şi tocmai de aceea sper că cele două formaţii ne vor oferi un spectacol total".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici