Andrei Cristea nu este interesat de o revenire la Poli Iaşi

Atacantul formaţiei Dinamo, Andrei Cristea, a declarat, joi, că nu este interesat de o revenire la gruparea Poli Iaşi, precizând că vrea să îşi ajute actuala echipă la câştigarea titlului.

28 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea nu este interesat de o revenire la Poli Iaşi

Andrei Cristea nu este interesat de o revenire la Poli Iaşi

"Poli Iaşi mi-a întins o mână de ajutor anul trecut, însă nici eu nu i-am dezamăgit. Acum sunt jucătorul lui Dinamo şi vreau să joc pentru acest club. De aceea am venit aici, nu? Am auzit şi eu de interesul celor de la Iaşi pentru mine şi mă simt măgulit, mai ales că m-am simţit foarte bine la Poli. Ştiu că oficialii de acolo au fost mulţumiţi de evoluţiile mele din returul campionatului trecut, când am pus şi eu umărul la salvarea de la retrogradare, dar acum, aşa cum am spus, aş vrea să joc la Dinamo", a afirmat atacantul Andrei Cristea.

Cristea: Nu mã sperie concurenţa

"Când am venit la Dinamo, am ştiut că aici este o concurenţă foarte mare, dar asta nu mă sperie. Dinamo are mulţi atacanţi de valoare, iar acum a revenit şi Claudiu Niculescu. Dar asta nu face altceva decât să mă motiveze în plus. Dacă mi-ar fi fost frică de concurenţă, atunci nu aş mai fi venit la Dinamo. Sunt convins că voi avea şi eu şansa mea şi sper ca prin reuşitele mele să pun şi eu umărul la câştigarea campionatului şi la participarea în Liga Campionilor", a adăugat jucătorul dinamovist.

Andrei Cristea a evoluat pentru Poli Iaşi în ultimele 15 etape ale ediţiei de campionat 2007/2008, formaţie pentru care a marcat şase goluri.

Citeşte şi:

Bergodi: Ne putem atinge obiectivul cu lotul actual

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici