Andrei Cristea: O victorie cu Steaua e necesară pentru a intra din nou în lupta pentru campionat

Fotbalistul dinamovist Andrei Cristea a declarat, joi dimineaţă, că o victorie în partida cu Steaua, din etapa a XI-a a Ligii I, este necesară pentru ca Dinamo să intre din nou în lupta pentru campionat.

12 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea: O victorie cu Steaua e necesară pentru a intra din nou în lupta pentru campionat

Andrei Cristea: O victorie cu Steaua e necesară pentru a intra din nou în lupta pentru campionat (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Echipa Dinamo a plecat, joi, în Germania, în vederea unui meci amical cu Karlsruher SC.

"Sperăm să fie un test util în vederea derbiului de săptămâna viitoare, să fim mai motivaţi. Sperăm să demonstrăm la meciul cu Steaua că am corectat unele lucruri în jocul nostru. Indiferent de locurile din clasament un meci cu Steaua e unul care te motivează foarte mult, o victorie cu Steaua e necesară pentru a intra din nou în lupta pentru campionat. Jucăm acasă, avem suporterii de partea noastră şi sper să câştigăm", a spus Cristea.

Andrei Cristea a precizat că nu îşi reproşează nimic la faza la care a fost eliminat la meciul din etapa a X-a, cu Oţelul Galaţi. "Mă rog la Dumnezeu să fiu sănătos şi sunt convins că cei din comisie vor lua o decizie normală, corectă, pentru că eu ştiu foarte bine ce a fost şi nu pot să-mi reproşez nimic la acea fază. Ar fi un mare regret să pierd meciul cu Steaua, e cel mai important din campionat, dar nu depinde de mine şi accept orice decizie din partea comisiei", a explicat el.

Cristea a menţionat că el şi colegii săi îşi doresc să îi aducă mai multe bucurii preşedintelui executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, care are probleme de sănătate. "Ne pare rău de domnul Borcea, suntem alături de el, ne pare rău pentru starea lui de sănătate, pentru că pune prea mult suflet şi ne dorim să-i aducem de acum înainte mai multe bucurii", a spus Andrei Cristea.

Managerul sportiv Florin Prunea consideră partida cu Karlsruher SC un test util înaintea confruntării cu Steaua, în care îşi doreşte o victorie. "E un test util, am încercat să jucăm afară în pauzele de campionat, la Gaziantep şi acum la Karlsruhe. Din păcate suntem afară din Europa, dar încercăm să jucăm măcar unele meciuri amicale. Contează şi aceste meciuri pentru că sunt experienţe în plus. Jucătorii sunt îngrijoraţi pentru meciul cu Steaua, sper să-l câştigăm. Andone e antrenorul echipei şi sunt convins că va fi şi după acest meci. E cel mai bun antrenor din România şi Dinamo are nevoie de el", a afirmat Prunea.

Florin Prunea a precizat că îi pare rău că Borcea are probleme de sănătate: "Am auzit de domnul Borcea, ne pare rău. Trebuie să se liniştească, pentru că până la urmă viaţa e cea mai importantă. Are copii, familie..."

Dinamo va întâlni formaţia germană Karlsruher SC, vineri, în deplasare, de la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici