Andrei Cristea: Revin cu mare plăcere la Iaşi

Atacantul echipei Dinamo Bucureşti, Andrei Cristea, care a fost împrumutat până în vară la Poli Iaşi, a declarat, vineri seară, că revine cu plăcere în dealul Copoului, unde s-a simţit foarte bine.

16 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea: Revin cu mare plăcere la Iaşi

Andrei Cristea: Revin cu mare plăcere la Iaşi (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Aşa cum am spus când am plecat vara trecută de la Iaşi, m-am simţit foarte bine la Poli. Acum revin cu mare plăcere la Iaşi. Nu este un pas înapoi pentru mine. Atâta timp cât am mai jucat la această echipă, nu văd de ce nu aş face-o din nou. Sunt încă tânăr şi este foarte important pentru mine să joc în continuare. Astăzi (n.r. - vineri) am făcut deja primul antrenament cu Poli Iaşi", a declarat Andrei Cristea.

Atacantul a mai spus că decizia de a reveni la Poli Iaşi a luat-o graţie interesului arătat faţă de el de antrenorul Cristiano Bergodi: "A contat foarte mult în revenirea la Poli Iaşi faptul că domnul antrenor Cristiano Bergodi a avut numai cuvinte de laudă la adresa mea şi a spus că mă vrea la echipă. Domnul Bergodi este un antrenor foarte bun şi ştiu că vom face treabă bună împreună. Şi ştiu pe marea majoritate a jucătorilor, aşa că nu voi avea probleme de acomodare. Sper să pot ajuta din nou Iaşul prin golurile mele să scape de retrogradare. Am mai făcut-o şi anul trecut şi sper să reuşesc şi în acest campionat".

Referitor la Dinamo, Cristea a spus că îşi doreşte ca gruparea alb-roşie să câştige campionatul: "Dinamo are un lot foarte valoros şi le doresc să câştige campioantul. Normal că m-aş bucura. Le-am spus deja băieţilor să-mi păstreze şi mie un tricou de campion!"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici