Andrei Ivan, dezvăluiri despre debutul la echipa naţională: „Nu am cuvinte să spun în acel moment câte emoţii aveam”

Pentru orice fotbalist, prima convocare la echipa naţională este un moment unic în viaţa lui. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Andrei Ivan, atacantul Universităţii Craiova. Invitat la emisiunea „Viaţa mea în fotbal”, Andrei şi-a amintit cum a decurs debutul la naţionala României.

182 afișări

Andrei Ivan: Nu am cuvinte să spun în acel moment câte emoţii aveam, când ştiam că am fost convocat la naţională. În primul rând jucam cu Italia, şi îmi aduc aminte şi trebuia să joc cu casca pe cap, că era o perioadă când am avut fisură. Şi mi-a spus domnul Iordănescu “Andrei, vino, că trebuie să intri”, în minutul 85. Am lăsat casca, nu am mai luat-o, de emoţii ce aveam. Am intrat direct în teren şi mi-am ajutat echipa. Am şi egalat, am făcut 2-2.

Care este cea mai frumoasă amintire a lui Andrei alături de părinţii săi, sau care este fotbalistul său preferat, atât din România cât şi din lume, afli doar dacă urmăreşti emisiunea integrală „Viaţa mea în fotbal”, difuzată exclusiv pe alephnews.ro şi mediafax.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici