Andrei Kulik a câştigat etapa a şasea a Turului ciclist al României

Componentul echipei naţionale a Ucrainei, Andrei Kulik, a câştigat etapa a VI-a a Turului ciclist al României, desfăşurată, miercuri, între localităţile Poiana Largului şi Târgu Mureş, pe o distanţă de 167 de kilometri.

116 afișări

Kulik a încheiat parcursul în patru ore, trei minute şi 43 de secunde, fiind urmat în acelaşi timp de spaniolul Sobrino Joaquin (SP Tablewares) şi de ungurul Krisztian Lovassy (Tuşnad Cycling Team).

După etapa a şasea, în clasamentul general lider se menţine croatul Matja Kvasina (Tuşnad Cycling Team), urmat de Andrei Nechita (naţionala României) la două secunde şi de ucraineanul Maxim Vasiliev (Lampre) la 19 secunde.

Tricoul alb "TNT", pentru cel mai combativ rutier, îi aparţine lui Andrei Kulik, tricoul verde ''Ciuc Radler'' al căţărătorilor este purtat de germanul Johannes Heider (Team US - Krostitzer), iar cel roşu "Niro Group" al sprinterilor este deţinut de Oleksandr Golovaş, din echipa naţională a Ucrainei.

Tricoul albastru "Bellotto" pentru rutierul român cel mai bine clasat a fost păstrat de Nechita, iar tricoul alb-tricolor acordat de COSR pentru cel mai bun tânăr român este deţinut de Alexandru Stancu (CS Otopeni).

În clasamentul pe echipe conduce Lampre, urmată de naţionala Ucrainei şi de CS Otopeni.

Ediţia a 49-a a Turului ciclist al României se va încheia sâmbătă, la Marghita (judeţul Bihor).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici