Andy Murray lasă să se înţeleagă că ar putea să se retragă din tenis după acest sezon

Tenismenul Andy Murray a lăsat să se înţeleagă că acesta ar putea fi ultimul său sezon, după ce a înregistrat a 500-a sa victorie pe suprafaţă hard, cu 4-6, 7-6 (5), 6-3 în faţa canadianului Denis Shapovalov, luni, în primul tur al turneului de tenis de la Dubai, notează Reuters.

83 afișări
Imaginea articolului Andy Murray lasă să se înţeleagă că ar putea să se retragă din tenis după acest sezon

Andy Murray lasă să se înţeleagă că ar putea să se retragă din tenis după acest sezon

Murray s-a alăturat lui Roger Federer, Novak Djokovic, Andre Agassi şi Rafa Nadal, singurii tenismeni care au atins pragul de 500 de victorii la nivel de circuit pe această suprafaţă.

"Evident, hardcourt-ul a fost o suprafaţă grozavă pentru mine de-a lungul anilor, iar 500 înseamnă o mulţime de meciuri, aşa că sunt foarte mândru de acest lucru", a declarat Murray. "Nu sunt mulţi jucători care au făcut asta, aşa că e grozav să ajung la 500 înainte de a termina.", relevă sursa citată.

A fost doar a doua victorie din acest an pentru jucătorul de 36 de ani. Murray, fost număr unu mondial şi câştigător a trei titluri de Grand Slam, a pierdut meciul din turul doi în Qatar săptămâna trecută în faţa lui Jakub Mensik, în vârstă de 18 ani, iar în timpul înfrângerii a părut să strige "acest joc nu mai este pentru mine".

El a recunoscut întrucâtva că sfârşitul carierei sale ar putea fi aproape: "Încă îmi place să concurez, încă îmi place jocul. Devine din ce în ce mai greu cu cât îmbătrâneşti să concurezi cu băieţii tineri. Nu este uşor, probabil că nu mai am prea mult timp la dispoziţie, dar voi face tot ce pot în aceste ultimele câteva luni", a spus Murray.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici