Andy Murray s-a calificat în turul 3 al turneului de Mare Şlem de la US Open

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray, clasat pe locul 2 ATP, a câştigat meciul disputat joi împotriva spaniolului Marcel Granollers-Pujol, aflat pe poziţia 45 în clasamentul mondial, scor 6-4, 6-1, 6-4, în turul secund al turneului de Mare Şlem de la US Open.

1 afișare

Partida a durat două ore şi 25 de minute, iar Murray şi-a pierdut o singură dată serviciul, în primul set. În schimb, sportivul originar din Glasgow, Scoţia, s-a impus de cinci ori pe serviciul adversarului: de câte două ori în primele două seturi, scor 6-4, respectiv 6-1, şi o dată în cel de-al treilea, scor 6-4.

"A fost dificil. Procentajul primului meu serviciu nu a fost prea bun. Am câştigat foarte multe puncte pe cel de-al doilea serviciu. E puţin diferit să serveşti sub acoperiş, e mai dificil", a afirmat Andy Murray, citat de ESPN, la finalul meciului câştigat în turul secund.

Pentru accederea în turul trei, Murray primeşte 140.000 de dolari şi 90 de puncte ATP, în timp ce Lukas Rosol se alege cu 77.200 de dolari şi 45 de puncte ATP pentru participarea la US Open.

În faza următoare, Andy Murray, în vârstă de 29 de ani, îl va întâlni pe câştigătorul meciului dintre Gilles Simon (Franţa, locul 31 ATP) şi Paolo Lorenzi (Italia, poziţia 40 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici