Andy Murray s-a calificat în turul al treilea la Australian Open după un meci maraton

Fostul număr unu mondial Andy Murray a produs una dintre cele mai mari reveniri, învingându-l pe Thanasi Kokkinakis într-un meci maraton la Australian Open, de cinci ore şi 45 de minute, potrivit Reuters.

409 afișări
Imaginea articolului Andy Murray s-a calificat în turul al treilea la Australian Open după un meci maraton

Andy Murray, locul 66 ATP, s-a calificat joi în turul al treilea la Australian Open, după ce a fost condus cu 2-0 la seturi, de Thanasi Kokkinakis, locul 159 ATP.

La capătul unui meci maraton care a durat cinci ore şi 45 de minute, Murray a câştigat cu 4-6, 6-7 (4/7), 7-6 (7/5), 6-3, 7-5.

Acesta a fost cel de-al 250-lea şi cel mai lung meci de Grand Slam din cariera lui Murray.

Andy Murray a avut un meci maraton şi în primul tur la Australian Open, cu Matteo Berrettini, meciul fiind câştigat în cinci seturi: 6-3, 6-3, 4-6, 6-7 (7/9), 7-6 (10/6), după 4 ore şi 49 de minute.

Tenismenul britanic va juca acum împotriva lui Roberto Bautista Agut, cel care l-a învins la Australian Open în 2019, turneu după care Murray a primit un omagiu emoţionant pe teren, când părea că are cariera încheiată din cauza problemelor medicale la şold.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici