Andy Roddick, gesturi nesportive în timpul meciului cu Philipp Kohlschreiber

Americanul Andy Roddick, al 11-lea favorit, şi-a pierdut cumpătul luni, în timpul întâlnirii cu germanul Philipp Kohlschreiber din cadrul primei manşe a turneului Masters de la Cincinnati, şi a avut mai multe gesturi nesportive, unul dintre acestea fiind când a trimis intenţionat o minge în tribune.

240 afișări
Imaginea articolului Andy Roddick, gesturi nesportive în timpul meciului cu Philipp Kohlschreiber

Andy Roddick, gesturi nesportive în timpul meciului cu Philipp Kohlschreiber (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Roddick a câştigat tie-break-ul primului set la 5, dar germanul a revenit şi şi-a adjudecat al doilea set, scor 7-5. După mingea de set câştigată de Kohlschreiber, jucătorul american a izbit cu racheta de teren, motiv pentru care a fost avertizat de arbitru.

În setul al treilea, la scorul de 0-1 şi 30-30, Roddick a comis o dublă greşeală. Apoi, la 30-40, el trimis mingea în aut din serviciu, Kohlschreiber a returnat-o din reflex, iar americanul a lovit-o tare, ţintind tribunele. Arbitrul l-a penalizat cu punct pierdut, iar scorul a devenit 2-0 în favoarea germanului. Roddick nu s-a potolit şi a continuat să aibă câte ceva de împărţit cu arbitrul de scaun. Astfel, el nu s-a mai putut concentra, iar Philipp Kohlschreiber a câştigat şi setul al treilea, cu 6-1, asigurându-şi calificarea în turul doi.

"A fost o decizie a arbitrului. Sunt sigur că am văzut o fetiţă de opt ani prinzând mingea. Iar el mi-a spus că am lovit-o cât de tare am putut. Nu pot să-l acuz, pe undeva îl înţeleg, dar trimiţi o minge în tribune, cineva pleacă acasă cu un suvenir, iar meciul tău se ruinează de aici încolo. Mi se pare incorect", a spus Roddick după partidă, potrivit BBC.

Roddick, care nu a mai evoluat după turneul de la Wimbledon din cauza unei accidentări, va disputa următorul său meci la ultimul Grand Slam al anului, US Open, programat să înceapă în 29 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici