Anelka confirmă plecarea de la Chelsea

Atacantul francez Nicolas Anelka a confirmat indirect plecarea sa de la Chelsea, în această vară, după ce a declarat, miercuri, într-un interviu, că perioada petrecută la clubul londonez "a fost cea mai frumoasă din carieră".

92 afișări
Imaginea articolului Anelka confirmă plecarea de la Chelsea

Anelka confirmă plecarea de la Chelsea (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Chelsea a constituit cea mai frumoasă perioadă a carierei mele şi am trăit o mare bucurie să joc şi să câştig alături de jucători formidabili percum Didier Drogba, John Terry, Frank Lampard şi Florent Malouda. Îmi place să joc aici. Speram să mai câştig încă un titlu în acest sezon, însă, cel mai probabil, nu va fi cazul", a declarat jucătorul formaţiei Chelsea într-un interviu acordat The Times.

Anelka, în vârstă de 32 de ani, are contract cu Chelsea până în iunie 2012, dar a jucat foarte puţin în acest sezon.

Mai multe cluburi par interesate de achiziţionarea lui: AC Milan, Anji Mahacikala (Rusia), New York Red Bulls, Los Angeles Galaxy, Philadelphia Union, Montreal Impact şi Shanghai Shenhua (China).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici