Angelique Kerber a câştigat turneul de la Sidney

Fostul număr 1 mondial WTA, Angelique Kerber continuă parcursul perfect din 2018. Sportiva antrenată de Wim Fisette a câştigat finala turneului de la Sidney, după ce a învins-o în două seturi, 6-4;6-4 pe australianca Ashleigh Barty.

431 afișări
Imaginea articolului Angelique Kerber a câştigat turneul de la Sidney

Angelique Kerber a câştigat turneul de la Sidney

De două ori câştigătoare de Grand Slam, la Australian Open şi US Open(ambele în 2016), Kerber, acum pe locul 22 mondial după un an 2017 dezamăgitor, a ajuns la a noua victorie consecutivă în 2018 după ce a învins-o în finala turneului de la Sidney pe favorita publicului australian. A fost abia prima finală la simplu pentru Kerber, după cea de la Monterrey din aprilie anul trecut

"Vreau să le mulţumesc celor din echipa mea pentru că mi-au redat încrederea în mine. Datorită lor am avut această săptămână minunată la Sidney. Aştept cu mare nerăbdare restul acestui an. Joc din nou un tenis extraordinar şi sunt foarte fericită pentru acest lucru.", a declarat Kerber, după finala cu Barty.

Până la scorul de 2-2, fiecare dintre cele două sportive şi-a câştigat serviciul, însă Kerber a profitat de dubla greşeală a lui Barty pentru a face primul break şi a câştigat primul set fără a mai întâmpina probleme din partea sportivei din Australia.

Setul secund a fost ceva mai disputat, după un început dominat de break-uri. Sportiva din Germania a reuşit să se distanţeze abia la 4-3 şi, la 29 de ani, a câştigat al 11-lea titlu din carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici