Angelique Kerber s-a retras de la turneul WTA de la Madrid după ce a suferit o accidentare

Angelique Kerber (31 de ani, 4 WTA) s-a retras, marţi, de la turneul WTA de la Madrid, înaintea jocului pe care trebuia să îl dispute împotriva croatei Petra Martic (28 de ani, 36 WTA).

618 afișări
Imaginea articolului Angelique Kerber s-a retras de la turneul WTA de la Madrid după ce a suferit o accidentare

Angelique Kerber s-a retras de la turneul WTA de la Madrid după ce a suferit o accidentare

Tenismena din Germania a suferit o accidentare la gleznă, potrivit WTA, şi a preferat să nu rişte: "Nu cred că e ceva foarte grav, dar nu voi fi capabilă să dau totul astăzi şi de aceea am decis să nu îmi pun în pericol restul sezonului de zgură. Nu pot merge fără să am dureri, de aceea nu am dorit să risc", a declarat Kerber.

Kerber a anunţat că va încerca să revină pe teren la turneul de la Roma, care se va desfăşura în perioada 13-19 mai.

În primul tur de la turneul Premier Mandatory, Angelique Kerber s-a impus în faţa Lesiei Tsurenko, scor 6-3, 6-2, iar marţi seară ar fi trebuit să o înfrunte pentru a patra oară în carieră pe Martic. Acest lucru nu se va mai întâmpla la Madrid, iar croata are locul asigurat în optimi, unde o va înfrunta pe câştigătoare din partida Donna Vekic - Kristyna Pliskova.

Angelique Kerber nu se afla pe partea de tablou a Simonei Halep. Cele două ar fi putut să se întâlnească doar în ultimul act. Românca, numărul 3 mondial, s-a calificat în optimi, unde o va înfrunta, miercuri, pe Viktoria Kuzmova (46 WTA), de la ora 13:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici