Angelos Charisteas a semnat un contract cu Schalke 04

Internaţioalul grec Angelos Charisteas, liber de contract de la plecarea de la Arles-Avignon, în noiembrie 2010, a semnat o înţelegere valabilă până la finalul acestui sezon cu gruparea Schalke 04, a anunţat tehnicianul Felix Magath în publicaţia Kicker, informează AFP.

4 afișări

Charisteas, în vârstă de 30 de ani, se antrena cu echipa Schalke 04 de la începutul acestei săptămâni, dar Magath afirmase că nu intenţionează să îl achiziţioneze pe fotbalist. După înfrângerea de sâmbătă, cu scorul de 0-1, din meciul cu Hoffenheim, tehnicianul s-a răzgândit: "Această înfrângere mi-a arătat că avem nevoie de un atacant bun".

Schalke 04 ocupă în prezent locul 11 în clasamentul campionatului german, cu 25 de puncte.

Charisteas, care a făcut parte din reprezentativa Greciei devenită campioană europeană în 2004, a mai evoluat în campionatul Germaniei la echipele Werder Bremen (2002-2005), FC Nurnberg (2007-2009; 2009-2010) şi Bayer Leverkusen (2008-2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici