Anghel Iordănescu a vizitat mai multe baze sportive pentru cantonamentul naţionalei la Euro-2016

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, şi team managerul Cătălin Gheorghiu au vizitat mai multe baze sportive din Franţa pentru cantonamentul primei reprezentative în perioada Campionatului European din 2016, a anunţat, marţi, site-ul oficial al FRF.

219 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu a vizitat mai multe baze sportive pentru cantonamentul naţionalei la Euro-2016

Anghel Iordănescu a vizitat mai multe baze sportive pentru cantonamentul naţionalei la Euro-2016 (Imagine: Robert Frunzescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Iordănescu şi Gheorghiu au vizitat cinci baze sportive şi de cazare, urmând ca decizia finală să fie luată după tragerea la sorţi a grupelor turneului final, din luna decembrie.

"Analizăm atent toate variantele posibile, astfel încât să putem furniza jucătorilor un cadru optim de cantonament înaintea turneului. Am vizitat bazele din Croissy sur Seine, Versailles, Orleans, Tours şi Chambly Mafliers. Putem spune că suntem mulţumiţi de condiţiile oferite la două dintre aceste baze. Însă vom analiza şi variante din zonele de nord şi de sud ale Franţei, pentru a putea lua cea mai bună decizie", a declarat Anghel Iordănescu.

Formaţia României s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2016, care va ave aloc în Franţa, în perioada 10 iunie - 10 iulie.

Tragerea la sorţi a grupelor pentru Euro-2016 va avea loc la 12 decembrie, de la ora 19.00, la Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici