Anghel Iordănescu: Am fost încântaţi să aflăm că vom juca meciul cu Finlanda cu suporteri în tribună

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, a declarat, marţi, că el şi jucătorii primei reprezentative sunt încântaţi că vor juca meciul cu Finlanda, din preliminariile Campionatului European din 2016, cu suporteri în tribună, informează site-ul oficial al FRF.

429 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu: Am fost încântaţi să aflăm că vom juca meciul cu Finlanda cu suporteri în tribună

Anghel Iordănescu: Am fost încântaţi să aflăm că vom juca meciul cu Finlanda cu suporteri în tribună

"Am spus ieri (n.r. - luni), la conferinţa de presă, înainte de a afla decizia UEFA, că am fi avut nevoie de suporteri pe stadion mai mult ca oricând. Atât eu, cât şi jucătorii, am fost încântaţi să aflăm că vom juca împotriva Finlandei, un meci foarte important pentru calificarea la Euro-2016, cu suporteri în tribună. Şi mai mare ne-a fost bucuria să auzim că stadionul ar putea fi plin la ora meciului! Sper ca băieţii să fie în cea mai bună formă şi să învingem un adversar complicat. Dar cu susţinerea atâtor români, din tribune şi, poate, din faţa televizoarelor, dorinţa jucătorilor de a învinge şi de a fi cu un pas mai aproape de turneul final va fi şi mai mare", a spus Iordănescu.

Fundaşul Răzvan Raţ speră ca la ora meciului Arena naţională să fie plină: "Ne bucurăm că decizia UEFA a fost suspendată şi că vom avea fanii în tribune. Sper ca la ora meciului să avem un stadion plin care să ne ajute să câştigăm şi să facem încă un pas spre ceea ce ne dorim cu toţii: calificarea la Euro-2016".

Mijlocaşul Gabriel Torje a afirmat că o victorie în faţa Finlandei va fi dedicată tuturor românilor. "Mă bucur enorm pentru toţi fanii noştri care ne-au încurajat atunci când ştiam că vom disputa meciul cu Finlanda cu porţile închise şi care, acum, vor putea fi aproape de noi! Joi, ne dorim un succes pe care să îl dedicăm tuturor românilor care ne-au susţinut în această campanie de calificare la Euro-2016", a precizat Torje.

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de organizare a unui meci cu porţile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România - Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Naţională.

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA hotărâse, la 17 septembrie, că echipa naţională României va disputa cu porţile închise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, şi că federaţia română va trebui să achite 110.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria şi Grecia. FRF a decis să facă apel la această decizie.

Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici